sábado, 20 de septiembre de 2014

SÍMBOLS.

Hola, bon dia ! Aquesta és la primera pràctica per la classe de Cultura Audiovisual, tractarà d'explicar una sèrie de símbols que em criden l'atenció i que són coneguts per tothom.



El primer símbol és el de la COPA D'HIGÍA:

 



Aquest símbol també és conegut com a símbol representatiu de la indústria farmacèutica.
Es va començar a utilitzar com a símbol de la farmàcia al 1796.
Té origen grec, el seu nom fa referencia a la deesa grega Higía, deesa de la curació, la neteja, la salut i la higiene, d'aquí vé el seu nom ( higiene- Higía ).
Pimer es representaba a la deesa amb una serp (símbol del poder) enroscada en una copa (símbol del remei i la curació), amb el pas del temps la figura de la deesa ha desapregut i avui dia només trobem la copa i la serp.



El segon símbol és el YIN YANG :





Aquest és un símbol que pertany a la religió taoísta, és un símbol que mostra l'equilibri entre dues energies, la seva armonía i la seva igualtat, representa lo femení i lo masculí.
La part masculina es part blanca representa la llum, la raó, la intel·ligència, la lògica i l'acció. En canvi la part femenina representa la oscuritat, la passió , l'emoció, la sabiduría la innació i la ràbia.



El tercer i últim símbol és la RODA DEL DHARMA :








La roda del Dharma o Dharma Chakra és el símbol més antic de la religió budista, encara no només sigui un símbol budista ( també és un símbol hinduísta o jainista ), és mundianment reconegut com un símbol budista.
La roda representa els coneixements de Buda i la perfecció, i els vuit radis representen l'òctuple camí que condueix cap a la il·luminació, també representa la disciplina i la consciència, que són elements essencials en la pràctica de la meditació.





























No hay comentarios:

Publicar un comentario